Què significa un bon medicament 2017?

: 4. 5 minuts en temps pre-pandèmics, l’experiència de la botiga de drogues al detall es va relegar habitualment a llocs tradicionals. A més, com que les alternatives electròniques i les botigues de drogues de comandes de correu electrònic van entrar al mercat, moltes botigues de drogues independents han estat lentament per abraçar ofertes similars. En lloc d’això, van concentrar principalment el seu èxit en allò que sens dubte proporcionarien durant dècades conduint el trànsit de peus als passadissos de la botiga i als comptadors d’avaluació.

Igual que les oficines dels metges que es van trobar durant els mesos que es. Com a resultat, els serveis digitals que nombroses botigues de medicaments independents consideraven opcions de «futur de la farmàcia» tan darrerament com la primavera passada són els que els pacients preveuen que utilitzin avui en dia.

Des de fa anys, la firma ha donat botigues de drogues amb serveis nous i també enginyosos perquè puguin proporcionar el tractament de persones més eficaços mentre es mantenen maximitzats per tenir èxit. Per ajudar -los a resoldre aquest canvi més recent de la indústria, MC, Kesson porta una varietat de serveis digitals a farmàcies independents, de manera que puguin oferir perfectament els seus clients i, qualsevol lloc on es triïn.

No hi ha dubte que l’ús de la telehealth es va enlairar durant la pandèmia. Tot i que moltes cites assistencials en persona tenen realment perquè han tornat, els individus i els professionals mèdics han implicat realment la facilitat de la «conferència». Per què els pacients que vulguin consultar un farmacòleg tinguin el plaer en aquest mateix benefici? Aneu a consultes de «telefarmàcia». En lloc de programar una avaluació presencial per a una revisió integral dels medicaments, per exemple, els pacients poden fer-ho de forma remota mitjançant un xat de videoclip en temps real, permetent als farmacòlegs aconsellar molt millor els pacients que no puguin o no vulguin arribar bé la botiga de drogues.

La telefarmàcia vigila els pacients amb accés a distància que poden ser divertits per a tothom

Més enllà del seu benefici inclòs, l’eina també pot ajudar els farmacèutics a assegurar que la seva gent pren els seus medicaments tal com es prescriu. «Durant una cita de telefàrmac, podeu mirar un pacient als ulls i veure exactament el que estan veient», afirma Rick Sage, vicepresident de solucions al detall, botiga de drogues comunitàries i salut i benestar, u.S.

«Per a circumstàncies, si un client pregunta:» Quina tauleta d’ombra estic buscant?», Podríeu demanar que traieu les seves receptes i que tingueu una tauleta per assegurar -vos que sigui la correcta. És un mètode molt millor per connectar -se.»Quan la gent es presenta a la farmàcia i també es tracta d’una tos desagradable o una picada de plaga, els farmacèutics solen apuntar-los cap a una solució de venda lliure.

En aquests casos, l’únic recurs que s’ofereix és enviar la residència del client i fer -los trucar al seu metge. En un futur no gaire llunyà, però, els farmacèutics de les farmàcies de Salut i Wellness Mart tindran una opció més: poden proporcionar als seus clients consultar un metge a la seva botiga, així com a la privadesa personal d’una sala d’avaluació dedicada.

Si el virtual busca assessorament de final http://prsync.com/beit-mirkahat/ amb el professional mèdic que ofereix una recepta, la botiga de drogues pot carregar -la per a la persona a l’instant. «Entre les majors dificultats que tenen les botigues de medicaments independents avui en dia es produeix a subministrar opcions factibles per a pacients atrapats en el temps», explica Sage. «Els serveis de telemedicina a la botiga inclouen aquella capa d’assistència mèdica incorporada a l’experiència de la botiga de drogues.»Compra de queviures o queviures amb una aplicació telefònica ja no és una singularitat, és l’estàndard, sobretot en l’edat pandèmica.

Els recents avenços i aplicacions del digital … Pot ser divertit per a qualsevol persona

La majoria de les grans cadenes de botigues de drogues han romandre a la zona de venda al detall en línia durant diversos anys, i els serveis varien des de recàrregues de recepta d’un clic fins a la programació ràpida d’injecció Covid-19. I també, mentre que diversos magatzems de medicaments regionals sens dubte es beneficiarien significativament de la prestació d’aquests serveis per a la web, molts no disposen de recursos per desenvolupar-los ni mantenir-los. Per ajudar les botigues de medicaments al detall de mida menor a adoptar els seus propis E, els remeis de la botiga de drogues, MC, Kesson està llançant la botiga de drogues digitals de Health Mart, una nova suite de solucions electròniques realitzades per fer la vida més senzilla tant per a farmàcies de la zona com per a pacients.

El nou Front de la botiga electrònica, sens dubte, comptarà amb un lloc de pacients basat en Internet i també basat en aplicacions, exàmens de missatgeria a dues vies compatibles amb HIPAA. «Les farmàcies que quan es gestionen sense solucions en línia duradores i també les opcions de salut mòbils simplement no poden fer-ho», afirma Sage. «Amb aquesta nova oferta de fàrmacs digitals, els farmacòlegs no només poden conservar el temps i augmentar els punts de contacte amb els seus pacients, tot i que, de la mateixa manera.»Quin és l’objectiu.

Com a empresa que comparteix aquest objectiu, MC, Kesson es dedica a ajudar les botigues de medicaments a prosperar en l’era de la salut i el benestar electrònic i procedeixen a proporcionar la millor experiència del pacient. Publicat originalment el 10 de juny de 2021.

Articles de l’estudi integrat de la botiga de drogues & A continuació, es proporcionen el mètode gràcies a

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *