Grans coses farmacèutiques per saber abans de comprar

Pharm Pharm dels Estats Units. 2022; 47 (6): 33 -36. Resum: Com a proveïdors d’atenció sanitària de primera línia, els farmacòlegs tenen una gran quantitat d’oferir informació important sobre els medicaments comuns, juntament amb les preocupacions de la persona sobre els medicaments comuns versus els medicaments de marca. Els farmacèutics poden ser destacats en els clients de teràpia sobre medicaments comuns versus medicaments de marca, així com per respondre a les preocupacions sobre components actius versus inactius per assegurar-se que els clients tinguin una comprensió completa sobre els medicaments genèrics.

La FDA suggereix que als EUA, 9 de cada deu receptes carregades són per a medicaments comuns i, generalment, els medicaments genèrics us posen un 85% aproximat a les drogues de marca. 1,2 Segons la FDA, l’agència accepta més de 800 sol·licituds de medicaments per a medicaments genèrics anuals. 2 La FDA demostra, a més, que la creixent varietat de medicaments genèrics que entren al mercat continua per generar competència en el mercat, a més d’ajudar a fer molts medicaments per a un pressupost addicional, cosa que podria ampliar l’accés del client als medicaments que d’altra manera no podrien haver pogut. donar.

5.000 milions el 2027. 3 El lloc de treball de fàrmacs genèrics de la FDA (OGD), que pertany al Centre d’avaluació i estudi d’investigació de la medicina, s’encarrega de dur a terme el procediment comú de govern de medicaments i garantir la seguretat i també l’eficiència de fàrmacs genèrics (vegeu la barra lateral 1). 4 L’OGD garanteix que la producció, els envasos de productes i també els llocs de cribratge de medicaments comuns es compleixen, així com s’adhereixen als requisits de qualitat idèntics que els necessaris per als medicaments de marca.

1,4 Mentre que els medicaments genèrics es recomana a fons, un parell de revistes revela que alguns clients encara es mostren reticents en l’ús de medicaments comuns i pensen que no són tan lliures de risc o fiables com els medicaments de marca. 2 Els farmacòlegs poden identificar i també abordar els obstacles per utilitzar fàrmacs genèrics, com ara la falta d’entesa, la idea que els medicaments de marca i també els medicaments genèrics no són equivalents, experiències anteriors amb medicaments genèrics i preocupacions sobre possibles resultats desfavorables (AES).

La guia definitiva per a HI, espero que pugueu ajudar i utilitzar frases llargues …

Com a resultat de la seva experiència en la medicina, els farmacòlegs poden contribuir, a més, a educar les persones sobre la seguretat i la seguretat i l’eficàcia, el procediment d’aprovació de la FDA i també qualsevol tipus de problemes que els pacients puguin tenir sobre medicaments genèrics. Amb procediments d’educació de pacient fiables, els farmacèutics poden donar als pacients amb informació rellevant i https://catalunyafarm.com/comprar-kamagra-online/ també dirigir-los a fonts d’educació de pacient de confiança sobre medicaments genèrics, cosa que els permetrà prendre decisions educades sobre l’ús de medicaments genèrics.

5 En un esforç per ampliar els esforços d’educació del pacient en relació amb els medicaments genèrics, així com per assegurar-se que els clients entenen que els medicaments genèrics tenen la mateixa seguretat, efectivitat, així com els estàndards de màxima qualitat com els seus equivalents de marca, la FDA va llançar una campanya a Setembre de 2017 per impulsar el coneixement sobre el valor dels medicaments comuns. 6 A més, la FDA té en compte que els farmacèutics poden influir en repetir aquests missatges als seus clients.

6in 2017, la FDA va revelar el Pla d’activitats dels competidors de la medicina (DCAP) per influir més en la competència energètica i també sensible del mercat per a medicaments genèrics i també ajudar a compartir un rendiment molt millor i la qualitat al procediment testimoni de drogues genèrics sense rendir-se de la racionalitat clínica Fonamental per al programa de drogues genèrics de la FDA. 7 A través del DCAP, la FDA està ajudant a eradicar les barreres al desenvolupament de medicaments genèrics, així com a l’entrada del mercat en una iniciativa per instar la competència per assegurar-se que els consumidors puguin obtenir els medicaments que necessiten a tarifes raonables.

La FDA s’assegura que els proveïdors de medicaments genèrics satisfan els mateixos requisits per lots a lots per a la força, la puresa i la qualitat d’alta qualitat que el productor original de marca i també s’adhereixen a les mateixes regulacions estrictes de “excel·lents pràctiques de producció”. 8-10 Hi ha nombroses idees errònies i falses impressions sobre medicaments genèrics, i també els farmacòlegs poden dissipar-les donant a les persones amb els fets sobre medicaments genèrics, tal com es mostra a la taula 1.

La guia definitiva sobre com es diferencien els medicaments genèrics de la marca …

En fer-ho, el fabricant del medicament genèric ha de verificar que la seva solució coincideix (bioequivalent) com a medicació de marca. La FDA demana que tots els llocs de producció, envasos de productes i també els llocs de cribratge passin els criteris similars d’alta qualitat als medicaments de marca. A més, es fabriquen diversos medicaments genèrics a la mateixa fàbrica que els medicaments de marca.

Els medicaments habituals passen https://www.intensedebate.com/people/ClauseKooler per un procediment testimonial complet per obtenir l’aprovació de la FDA. La FDA garanteix que un medicament genèric proporciona el mateix benefici professional i és tan segura i també eficient com la marca de la marca. Els medicaments genèrics solen tornar a establir-vos menys que els seus equivalents de marca, ja que no necessiten duplicar investigacions clíniques (humanes) que eren necessàries dels medicaments de marca per determinar la seguretat i la seguretat i també el rendiment.

La FDA supervisa el seu sistema d’informació d’esdeveniments desfavorables i també examina els medicaments, vigileu els informes per descobrir les preocupacions relacionades amb la qualitat de l’element genèric i la inequivalència terapèutica. En diverses nacions, s’han realitzat diversos estudis de recerca per avaluar l’actitud del consumidor i també el comportament quan es compren medicaments comuns. Les publicacions revelen que les enteses relacionades amb la compra d’aquests medicaments genèrics poden estar influïdes per la qualitat superior percebuda, els atributs d’articles, les experiències passades, així com les referències del metge.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *